foradia subscriutegrat

Finalitzada la construcció del refugi d’animals ubicat a Muro

• El següent pas serà sol·licitar la declaració de nucli zoològic per tal d’obtenir la llicència d’activitat • Una vegada completat el procés, s'obriran les portes d'un nou espai que vol garantir el benestar dels animals

Finalitzada la construcció del refugi d’animals al terme de Muro. Aquest és un dels projectes més importants que duu a terme la Mancomunitat i que respon a les necessitats de les comarques en relació amb l’abandonament d’animals.

En aquests moments s’està treballant en la instal·lació elèctrica, que funcionarà de forma autònoma amb energia renovable extreta de plaques solars. El següent pas serà sol·licitar la declaració de nucli zoològic per tal d’obtenir la llicència d’activitat i procedir a l’adjudicació del contracte de la seua gestió.

Una vegada completat el procés, s’obriran les portes d’un nou espai que vol garantir el benestar dels animals i millorar la situació dels animals abandonats en l’Alcoià i el Comtat, tal com demanen tant els ciutadans, com les associacions i els ajuntaments.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *