foradia subscriutegrat

Podem Alcoi debat sobre el seu model de ciutat i presenta “al millor equip per aconseguir-ho”

• “Volem construir un model de ciutat inclusiu que prioritze a la gent i les seues necessitats”, ha declarat la secretària general de Podem Alcoi, Naiara Davó • La formació política convida a tota la ciutadania que tinga “ganes de participar de la seua ciutat"

Volem construir un model de ciutat inclusiu que prioritze a la gent i les seues necessitats”, ha declarat la secretària general de Podem Alcoi, Naiara Davó, després de celebrar una assemblea en la qual s’ha presentat “al millor equip possible per aconseguir-ho“.

En la reunió, oberta al públic i en la qual van participar vora 40 persones, s’ha establit el full de ruta programàtic de la formació i les diferents persones que coordinaran les àrees temàtiques: Trini Rubio (Administració Pública, transparència i participació), Cristian Santiago (Promoció econòmica), Josep Cortés (Cultura i Patrimoni), Iñaki Asensio (Medi ambient i agricultura), Sonia Calderón (Protecció animal), Óscar Estornell (Esports), Jordi Frases (Noves tecnologies i innovació), entre d’altres.

La formació política convida a tota la ciutadania que tinga “ganes de participar de la seua ciutat. Perquè les àrees estan obertes a totes les persones que comparteixen l’estima pel seu poble, la seua gent i el seu entorn“.

Per altra banda, Podem Alcoi ha organitzat un esmorzar popular nadalenc i familiar sota el lema “per un Nadal lliure de joguets sexistes”, al qual conviden a una xocolatada i coca dolça, acompanyats de contacontes i activitats per a xiquetes i xiquets. Serà el dissabte 22 de desembre al parc de Cervantes, a partir de les 10 del matí.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *