foradia subscriutegrat

L’Obra Social ‘La Caixa’ ajuda a cinc entitats socials d’Onil amb 12.200 €

• Es destinaran a desenvolupar projectes en benefici de col·lectius vulnerables, malalts i persones en risc d'exclusió social • Les entitats beneficiàries han sigut: MUEV-T, ALCCOIRIS, Luz i Vida, Càritas Parroquial Onil i Fem Cor Onil

Un total de cinc entitats socials d’Onil han sigut seleccionades per a rebre les ajudes amb les quals l’Obra Social ‘La Caixa’ vol desenvolupar projectes en benefici de col·lectius vulnerables, malalts i persones en risc d’exclusió social. En total, la col·laboració ascendeix a 12.200 euros.

Les ajudes es destinaran a col·lectius en risc d’exclusió social, persones amb discapacitat, persones majors, malalts i famílies en situació de pobresa. Entre els objectius dels projectes estan: facilitar el desenvolupament integral, potenciar les capacitats, lluita contra el càncer, afavorir la igualtat d’oportunitats i millorar les seues condicions de vida.

Les entitats beneficiàries han sigut: l’associació de discapacitats físics MUEV-T. L’associació ALCCOIRIS, que es dedica a la lluita contra el càncer. Luz i Vida, associació dedicada a la millora de vida i la integració de discapacitats físics i psíquics. Càritas Parroquial Onil, que ofereix ajudes a les famílies més desfavorides d’Onil. I Fem Cor Onil, que treballa per la prevenció de malalties del cor.

La Fundació Bancària ‘La Caixa’, presidida per Isidro Fainé i dirigida per Jaume Giró, ha incrementat durant 2018 el pressupost per a la seua Obra Social, que se situa en 520 milions d’euros. El 59% del pressupost es destina al desenvolupament de programes socials i assistencials; el 23% és per a la promoció de la cultura i l’educació, i el 18% es dedica a la investigació i la formació d’excel·lència.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *