foradia subscriutegrat

Continuen les donacions de material sanitari a Alcoi

La brigada d'obres de l'Ajuntament d'Alcoi està coordinant aquestes donacions que estan realitzant empreses i entitats

Des de l’Ajuntament d’Alcoi s’estan coordinant les donacions de material sanitari en aquesta lluita contra la COVID-19. La brigada d’Obres està sent l’encarregada d’arreplegar aquest material que estan donant empreses i entitats i ho traslladen fins a l’Àrea de Salut d’Alcoi.

L’AMPA del Col·legi La Salle, amb col·laboració del Laboratorio Español Investigaciones de Cosmetológicas, van donar 1000 gels hidroalcohòlics. L’empresa Espiral Grupo ha sigut altra de les quals està col·laborant hi ha sigut l’encarregada de fer la desinfecció dels vehicles.

Una altra de les empreses ha sigut El Delfin, de Banyeres, que ha donat tovalloles a les residències d’ancians.

Lownet Telecomunicaciones, per la seua part, ha entregat targetes d’Internet per a ajudar a l’alumnat més vulnerable, per tal que puga continuar la seua educació.

L’Ajuntament d’Alcoi vol recordar que encara no es poden fer donacions de particulars.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis, ha explicat que “seguim rebent mostres de solidaritat de les entitats i empreses de la nostra ciutat i d’altres poblacions veïnes, ara que ja comencem la quarta setmana de quarantena. Amb el personal municipal estem coordinant la seua entrega allà on pot ser útil pel que agraïm a totes i tots els que d’una manera o altra s’han mostrat disposats a donar allò que tenen“.

Els interessats en fer donacions poden posar-se en contacte amb el telèfon habilitat per l’Ajuntament d’Alcoi, 900750071, en horari de 8 a 20 hores de dilluns a divendres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *