foradia subscriutegrat

Bocairent habilita un mirador del barri medieval que dóna a les Covetes dels moros

• Habilitat un mirador del barri medieval de Bocairent que dóna a les Covetes dels moros i a la serra de Mariola • “S’ha transformat en un espai al servei del veïnat i de les persones que ens visiten, que a partir d’ara tenen en aquest punt una ubicació excepcional"

Habilitat un mirador del barri medieval de Bocairent que dóna a les Covetes dels moros i a la serra de Mariola. L’àrea on s’ubica, al carrer Sant Joan, fins ara degradara, “s’ha transformat en un espai al servei del veïnat i de les persones que ens visiten, que a partir d’ara tenen en aquest punt una ubicació excepcional per a contemplar les vistes que ens ofereix el nostre entorn”, comenta l’alcalde del municipi, Josep-Vicent Ferre.

L’adequació del mirador va consistir en la neteja de tota la brutícia que acumulava la parcel·la, a més dels treballs d’anivellament necessaris per a garantir l’accessibilitat amb l’habilitació de rampes. Posteriorment, es va realitzar la pavimentació amb pedra, la construcció d’un mur perimetral i la instal·lació d’elements d’enllumenat, de quatre bancs i d’una paperera.
Tot ha sigut gràcies a una inversió de 63.758 euros, sufragada en un 60% per la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana; i el 40% restant per la Diputació de València, mitjançant el Pla d’inversions financerament sostenibles del 2018.

Amb aquesta intervenció, l’Ajuntamentmaterialitza una proposta contemplada en el Pla especial de protecció i de reforma interior del barri medieval del 1993”, com indica el regidor de l’Àrea d’Espais públics i naturals, José M. Beneyto, qui destaca també que aquesta iniciativa “forma part de les línies de treball que està desenvolupant la comissió integrada pel veïnat i pels representants polítics de cara a millorar les condicions d’habitabilitat del nucli històric de Bocairent”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *