foradia pressupostparticipatiualcoi

Quart punt de recàrrega de vehicles elèctrics a Ontinyent

• Ho ha fet amb ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial l’IVACE • El nou punt de recàrrega a l’aire lliure pot donar servei a dos vehicles de manera simultània, amb un temps de recàrrega de 33 minuts per a cada 100 quilòmetres

Ontinyent compta amb el seu quart punt públic de recàrrega elèctrica de vehicles, situat al pàrquing del Regall, al costat de la Plaça Major. Ho ha fet amb ajuda de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial l’IVACE, amb una subvenció d’11.676 dels 14.599 euros que costa la seua dotació, a través del Programa d’Estalvi i Eficiència Energètica en el Transport.

El nou punt de recàrrega a l’aire lliure pot donar servei a dos vehicles de manera simultània, amb un temps de recàrrega de 33 minuts per a cada 100 quilòmetres. Segons la memòria tècnica del programa d’Estalvi i Eficiència Energètica, la mitjana estimada de quilòmetres recarregats que es preveu és de 321.200 a l’any, el que suposa evitar l’emissió de 51 tones de CO2 anualment a l’atmosfera.

La regidora de Sostenibilitat, Patrícia Folgueras, explica l’aposta per la Sostenibilitat que es fa a Ontinyent: “són moltes les accions que anem duent a terme, com ara l’exigència de comptar amb cotxes elèctrics a l’hora de renovar les diferents contractes de serveis amb les empreses, o l’adquisició de vehicles híbrids per a la Policia Local, fins a comptar amb una flota de vehicles municipals de 5 vehicles elèctrics, 3 cotxes híbrids i 3 bicicletes elèctriques que suposen un important estalvi en consum de combustible i d’emissions a l’atmosfera”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *