foradia cdturisme

L’ontinyentí Salvador Mollà exposa a Suïssa

L'exposició, que en principi s'incloïa dins de les propostes de l'Art Walk de Bremgarten durant el setembre, tindrà continuïtat fins a final d'any

La passada setmana va tindre lloc a la ciutat suïssa de Bremgarten la inauguració de l’exposició ‘Joies i figures’ de Salvador Mollà amb una càlida resposta de públic iemmarcada dintre de l’Art Walk que la ciutat organitza durant el mes de setembre. L’espai que acollia l’obra de Salvador Mollà és la Galeria Flussreif i va comptar amb el cònsol Juan Carlos Gafo i l’agregat cultural Manuel Nuche, tots dos del consolat espanyol i amb l’alcalde de la ciutat, Christian Ganbergein, junt a altres personalitats de la cultura local.

Sobre l’autor

Es destaca del treball de Salvador el contrast matàric dels treballs, principalment ceràmics, però també en ferro i vidre, o la utilització de tractaments d’or i argent amb els que salvador s’autodefinix de joier d’alta costura. Durant els parlaments inaugurals, el galerista Dominique Adereggen va ressaltar el treball de Salvador per apreciar una gran creativitat aplicada a tota classe de disciplines i la pròpia arquitectura, fent refeferencia a la Fundació d’Art d’Ontinyent, que el galerista va visitar en el mes de juliol, emportant-se un magnific record de la Vall d’Albaida.

L’exposició, que en principi s’incloïa dins de les propostes de l’Art Walk de Bremgarten durant el setembre, tindrà continuïtat fins a final d’any.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *