foradia subscriutegrat

Millores a les piscines municipals que estan a punt d’obrir

Tractaments a la pintura, reparació de dutxes i instal·lació de pèrgoles • La Piscina Municipal "José Trenzano Alós" obrirà al públic el dimecres 15 de juny • La piscina del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, obrirà el dissabte 18 de juny

Millores Piscina municipal trenzano

Arriba l’estiu i a les piscines municipals estan realitzant-se diferents millores, any rere any s’han de realitzar diferents tasques de manteniment, i millora segons les necessitats de cada instal·lació.

Per obrir les seues portes, les millores han consistit en diferents tractaments, el repintat a la Piscina Municipal José Trenzano Alós i reparacions i instal·lació de pèrgoles a la del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat.

La Piscina Municipal “José Trenzano Alós”, que obrirà al públic el dimecres 15 de juny, s’han intervingut en els gots de les 2 piscines, i parets de formigó amb diversos tractaments de pintures deteriorades. Després han aplicat tres capes de pintura. La superfície total és de 1160 m2. La inversió ha estat de més de 10.000 euros.

Per la seua banda, la piscina del Poliesportiu de Caramanxel Juan Agudo Garat, obrirà les portes el dissabte 18 de juny. En aquesta instal·lació han reparat les dutxes i s’han instal·lat més pèrgoles perquè els usuaris disposen de les ombres necessàries.

La Piscina Municipal “José Trenzano Alós” obrirà el 15 juny, La piscina de Caramanxel “Juan Agudo Garat”, obrirà el 18 de juny”

L’any passat és va realitzar una inversió per millorar les piscines municipals, les noves tarifes i la implantació de bons, va produir un considerable augment d’usuaris respecte a la temporada anterior,  9.701 usuaris més.

El regidor d’Esports, Alberto Belda ha recordat que “des que estem governant hem dignificat les piscines i augmentat l’afluència, convidem a tots a gaudir-ne com a oferta lúdica, esportiva i d’oci”. 

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *