foradia ivace

El Gratis enceta l’any ple d’il·lusió i informació

• Comença el nou any i el periòdic El Gratis ho fa amb els millors desitjos per a tots i amb la informació més rellevant i enriquidora. • Sempre gràcies a la col·laboració de les millors empreses i professionals del nostre entorn.

Comença el nou any i el periòdic El Gratis ho fa amb els millors desitjos per a tots i amb la informació més rellevant i enriquidora. Per això compta amb col·laboradors d’un notable nivell cultural, com són: Àlex Agulló, Josep Sou, Vicent Luna, Teresa Mollà, Francesc Gisbert, Antoni Miró, Javier Llopis, Sergi Rodríguez i molts altres.

Aquests dies, de fet, El Gratis comença una nova col·laboració amb la revista digital La Tipografia La Moderna, que aportarà continguts que ens faran riure i gaudir. Arranquem aquesta col·laboració amb la primera part del reportatge ‘Diccionari bàsic per entendre a un alcoià malalt’.

Continuant amb la informació de la publicació de la primera quinzena de gener, podem destacar l’entrevista a Toti Soler, que ens parla de la seua estreta i duradora relació professional i personal amb Ovidi Montllor i del seu últim treball, que està duent als escenaris junt amb Gemma Humet.

Un altre dels nostres entrevistats és Jordi Raül Verdú, qui ens enriqueix amb la seua experiència com a animador lector, narrador, docent, escriptor i recopilador i difusor de les rondalles i narracions tradicionals populars.

Àngels Jordà, membre de la Coordinadora pel Valencià, ha realitzat una entrevista als escriptors Joan Borja, Francesc Gisbert i Víctor Labrado, que han publicat recentment ‘Por o fugirem. Les millors llegendes de terror’.

No ens oblidem de les celebracions del Nadal Alcoià, que, amb tots els seus personatges i elements, inunden la ciutat de màgia i il·lusió. Parlem amb alguns d’ells, com l’Ambaixador Reial i l’autor del Ban Reial, i comentem alguns dels elements més significatius, com el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis Mags.

També ens fem ressò de com viuen el Nadal altres municipis com Xàtiva, Gandia, Ontinyent o Benilloba. I comentem altres celebracions tradicionals que tenen lloc aquests dies com són el Rei Pàixaro de Biar i la Fireta de Sant Antoni de Muro.

Tot això, i molt més, podreu gaudir si aconseguiu un exemplar d’El Gratis, que el podeu trobar als edificis públics dels municipis de les comarques centrals, als comerços col·laboradors i a les papereries. Sempre gràcies a la col·laboració de les millors empreses i professionals del nostre entorn.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *