Foradia

Ferran Cano, il·lusionat i orgullós de representar a l’Ambaixador Reial

• Se sent molt il·lusionat i orgullós de poder representar aquest paper • Ha volgut introduir un canvi a la cavalcada: que l’autor del Ban estiga al seu costat en la carrossa

Alcoi està vivint el seu moment de l’any més emotiu: el Nadal Alcoià. Des del final de novembre, els actes i esdeveniments, personatges nadalencs i turistes i residents omplin els carrers de la ciutat generant un clima de màgia i il·lusió.

I és que la marca del Nadal Alcoià integra nombrosos elements històrics i culturals que són valorats i estimats no a soles per alcoianes i alcoians, sinó per tot qui els coneix. El Betlem de Tirisiti, el Campament Reial i la trilogia nadalenca són alguns dels més destacats. Però dins d’ells, i al seu voltant, s’integren moltíssims altres elements que, tots junts, configuren una festa que transcendeix les fronteres locals per a gaudiment de centenars de milers de persones que viuen d’una manera especial aquests dies.

L’Ambaixador Reial d’enguany serà el periodista Ferran Cano. Eixe dia precisament havia de fer el seu treball retransmetent l’acte de la Burreta des del mitjà de comunicació en el qual treballa, À Punt. Però ses Majestats han decidit que eixe dia farà millor paper anunciant el Ban Reial amb la seua veu, convidant tots els assistents a depositar les cartes amb desitjos i regals en les burretes.

Ens comenta que se sent molt il·lusionat i orgullós de poder representar aquest paper. I li agrada molt que Jesús Trelis siga l’autor del Ban, “estic molt content que hem sigut elegits dos alcoians que estem exiliats a València per motius laborals. M’emocione de pensar en l’alegria que eixe dia pots veure a la mirada dels xiquets”.

Ha volgut introduir un canvi a la cavalcada: que l’autor del Ban estiga al seu costat en la carrossa de l’Ambaixador, “crec que l’autor del Ban queda normalment en un segon pla i que és important que eixe dia puga gaudir-ho de la mateixa manera”.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *