foradia mediambient

Premis als aparadors alcoians més nadalencs

• Lliurats els premis dels aparadors que millor han representat el Nadal Alcoià durant aquests dies. • L’objectiu d'organitzar aquests premis és el de dinamitzar la vida comercial alcoiana.

Lliurats els premis dels aparadors que millor han representat el Nadal Alcoià durant aquests dies. El primer en categoria de local comercial, ha sigut per a l’establiment de Silvia Soler (consistent en 500 euros). I el segon, en la mateixa categoria ha sigut per a l’establiment BEERS&CO (300 €).

El primer premi en categoria d’hostaleria i serveis (consistent també en 500 euros) ha sigut per a Toni Miranda Fotógrafo. I el segon en aquesta mateixa categoria ha sigut per a l’establiment PEPE’S COFFE&CO (300 €).

El tercer premi s’ha lliurat a tres alumnes de l’EASD que han col·laborat amb l’aparador guanyador del primer premi d’hostaleria i serveis: Caridad García, Paula Santana i Ayelén Montoya. El premi ha consistit en 100 euros per a cada alumne.

Tot organitzat per la regidoria de Comerç, junt amb la Cambra de Comerç, ACECA i l’EASD, amb l’objectiu de dinamitzar la vida comercial alcoiana.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *