foradia ivace

L’espectacular Cavalcada d’Alcoi emociona a milers de persones

• Centenars de milers de persones han gaudit de l’espectacular Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi, la més antiga d’Espanya • S’ha generat un ambient de màgia i il·lusió que ha inundat les emocions de tots els presents i espectadors que l'han vist per televisió

Centenars de milers de persones han gaudit de l’espectacular Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi, la més antiga d’Espanya i de les més antigues del món. Per ella han desfilat els Reis Mags, patges i portatorxes, servidors i escortes; carros engalanats i carrosses; les bandes de música locals i els grups de danses ‘Carrascal’ i ‘Sant Jordi.

Com és tradició, durant la seua celebració, s’ha generat un ambient de màgia i il·lusió que ha inundat les emocions de tots els presents, i també dels espectadors que l’han vist per televisió. A això ha contribuït de manera determinant la llum de les torxes i la música que interpreten les quatre bandes de la localitat: ‘Corporació Musical Primitiva’, ‘Societat Música Nova’, ‘Unió Musical’ i ‘AM Serpis’, així com diferents agrupacions de dolçaines i tabals.

Les desenes de patges que han acompanyat als Reis s’han encarregat de dur als xiquets els seus regals: llargues escales de mà han fet possible que pugen als balcons de les cases a distribuir centenars de paquets. Xiquetes i grans han gaudit d’un dia de màgia i il·lusió.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *