foradia cdturisme

Pla Renove de calderes, equips aerotèrmics i finestres

• L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha llançat un Pla Renove de Calderes i Equips d'Aerotermia Domèstics i un Pla Renove de Finestres • Ajudes dirigides a l'adequació i conservació dels habitatges i immobles, la millora de la seua qualitat, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat.

Oberta la sol·licitud de les ajudes del Pla Renhata 2019 de l’IVACE. Una sèrie d’ajudes i possibilitats d’actuació dirigides a l’adequació i conservació dels habitatges i immobles, la millora de la seua qualitat, sostenibilitat, accessibilitat i habitabilitat.

Emmarcats en aquest Pla, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha llançat un Pla Renove de Calderes i Equips d’Aerotermia Domèstics i un Pla Renove de Finestres. Aquestes iniciatives promouen l’estalvi familiar i l’estalvi energètic en els habitatges.

Es proporcionaran ajudes econòmiques, entre altres, a la substitució de calderes de baixa eficiència, a la renovació de finestres per altres noves finestres amb aïllament tèrmic, descomptes als instal·ladors adherits…

Els ciutadans interessats a sol·licitar aquesta ajuda hauran de posar-se en contacte amb un instal·lador o comerç adherit al Pla, el qual s’encarregarà de tramitar la sol·licitud d’ajudes. Es pot consultar tota la informació a través d’aquest enllaç.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *