foradia elgrat

El Museu del Joguet d’Ibi compta amb audioguies per gaudir de la seua mostra

• Està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés • Els àudios també apareixen en text, adaptant-se a les persones sordes.

El Museu del Joguet d’Ibi disposa d’una aplicació mòbil amb sèrie d’audioguies sobre la seua mostra museística, instal·lacions i història joguetera. Els àudios també apareixen en text, adaptant-se a les persones sordes.

En concret són set les audioguies que permeten conéixer els diferents espais museístics: una introducció del Museu, el món natural i el món rural, avions i vaixells, trens, la llar, la ciutat i la velocitat.

L’app es denomina ‘Museu del Joguet Ibi’ i es pot descarregar de forma gratuïta. Està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés. A més, compta amb diverses opcions: photocall, guia interactiva i galeria d’imatges.

Dins de la visita interactiva, l’aplicació mostra il·lustracions amb joguets antics que estan recreades a l’interior del Museu i que cal cercar per a identificar amb l’aplicació, tal com es fa amb els codis QR. Una vegada es realitza la lectura de la imatge, comença la visita interactiva.

En finalitzar la visita, el públic pot gaudir d’un photocall amb realitat augmentada on els visitants es poden fer fotos amb “el malabarista”, una clàssica peça de Payá elaborada en llanda que fa girar la seua hèlice i apareix en moviment en la fotografia.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *