lasarga ajualcoitel

Presentació del calendari de la Unesco d’Alcoi: ’50 anys cercant un món millor’

• Es va fer l’entrega del calendari als deu socis vius més antics: Ribelles, Lluís Torró, Alvar Seguí, Pep Fuster, Luisa Romero, Ramón Molina, Paco Llopis, Sergi Rodríguez, Jaume Pérez. • Menció especial es va fer de Celedonio Aparisi, membre de la primera directiva.

El Club de la Unesco d’Alcoi ha realitzat l’acte de presentació del calendari del 50 aniversari del seu naixement: ’50 anys cercant un món millor’.

Després de la presentació, amb la projecció d’imatges i reconeixement a les figures que han format part de l’entitat durant els seus 50 anys de defensa dels drets humans, es va fer l’entrega del calendari als deu socis vius més antics: Ribelles, Lluís Torró, Alvar Seguí, Pep Fuster, Luisa Romero, Ramón Molina, Paco Llopis, Sergi Rodríguez, Jaume Pérez.

Menció especial es va fer de Celedonio Aparisi, membre de la primera directiva. El seu nét va rebre el calendari amb l’agraïment de l’entitat per la seua col·laboració. L’artista Rubén Fresneda, membre de la directiva i dinamitzador dels cicles expositius, que ens va deixar recentment, va rebre també especial reconeiximent: a ell se li ha dedicat el ‘racó del soci’, un nou espai d’expressió del Club.

Finalment, el president actual de la Unesco, Josep Maria Gadea, i Joana Sirera, membre de la directiva, van explicar alguns dels actes que el Club té previst celebrar durant els pròxims mesos, entre ells l’assemblea de la Federació Catalana d’associacions de Clubs de la Unesco, FCACU (a finals de març); i una exposició commemorativa del 50 aniversari (per a octubre-novembre).

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *