foradia pressupostparticipatiualcoi

Tota l’actualitat del nostre entorn a la nova edició d’El Gratis

• El Gratis treballa per tindre presència a la majoria de les Comarques Centrals Valencianes, a les quals ja està repartint la seua nova edició • Com no pot ser d'altra manera, sempre comptant amb la col·laboració dels millors comerços i professionals del nostre entorn.

Com sabeu, El Gratis treballa per tindre presència a la majoria de les Comarques Centrals Valencianes, a les quals ja està repartint la seua nova edició: la segona de gener. Aquesta realitat geogràfica supramunicipal és la que, per les seues característiques naturals, més que l’àmbit provincial, hauria d’organitzar el territori. La Generalitat està fent passos en aquest sentit, el més important, la presentació de l’esborrany del Pla d’Acció Territorial. Vos contem tots els detalls a la nova edició.

I és que per a comprendre la realitat comarcal i municipal, mai està de més tindre en compte àmbits organitzatius més elevats. En aquest sentit, Vicent Luna analitza en un reportatge els sis-cents anys de la Generalitat Valenciana, institució que ha sigut homenatjada per l’Institut d’Estudis de les Valls de la Mariola (IEVM).

Tornant a l’àmbit de les Comarques Centrals Valencianes, hem parlat amb la secretària general de CCOO d’aquest àmbit organitzatiu, Manuela Pascual, qui ens assabenta del fet que els sindicats estan plantejant mobilitzacions als carrers si el Govern del PSOE no continua duent a terme els pactes als quals els sindicats han arribat amb ell en la mesa del diàleg social.

‘Alcoi no sap què fer amb la Font Roja’, aquest és el títol del nou reportatge de Javier Llopis, que parla sobre l’actualitat recent del parc natural d’Alcoi i els projectes que s’han plantejat últimament en ell. El mateix autor, junt amb Pep Jordà, ens ofereix també la segona part del ‘Diccionari bàsic per entendre a un alcoià malalt’.

Estem a uns quants mesos de les noves eleccions polítiques municipals i autonòmiques. Per tal que tots els nostres lectors tinguen nocions dels plantejaments de cada formació, hem parlat amb tots els partits perquè ens comenten la seua visió sobre la gestió d’Alcoi de l’última legislatura, les seues propostes i les expectatives cap als comicis.

Camilo Sesto ens ha dedicat una entrevista en exclusiva en la que parla i valora, entre altres, sobre la seua trajectòria professional, les seues influències musicals, les seues emocions respecte a la seua ciutat, Alcoi, i sobre el Club de Fans. També hem parlat amb Ángela Carrasco, qui avui divendres 18 ofereix el seu últim espectacle ‘Querarte a ti’ al Teatre Calderón d’Alcoi.

Amb aquesta informació, podeu fer-se una petita idea d’una petita part del contingut que vos ofereix El Gratis aquesta nova edició. Com no pot ser d’altra manera, sempre comptant amb la col·laboració dels millors comerços i professionals del nostre entorn.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *