foradia subscriutegrat

Màrius Ivorra: “Compromís ha aconseguit que Alcoi aposte fermament per la innovació”

• "El Govern ha dedicat els esforços al dia a dia, al manteniment de la ciutat, però els resultats no han estat els esperats" • Amb una oposició crítica però propositiva, Compromís valora que ha aconseguit “que Alcoi aposte fermament per la innovació"

Falten pocs mesos per a les eleccions municipals, volem conéixer quina és la visió que tenen les formacions polítiques que formen part del Consistori sobre els resultats de la legislatura, sobre l’estat i necessitats d’Alcoi, sobre les expectatives que tenen de cara a les eleccions i sobre possibles pactes polítics.

Des del punt de vista de Màrius Ivorra, candidat alcaldable per part de Compromís, aquesta legislatura “el Govern ha dedicat els esforços al dia a dia, al manteniment de la ciutat, però els resultats no han estat els esperats. La ciutat continua amb moltes deficiències de manteniment. Temes molt importants com PGE, el CEEM, el Molinar, Al-Azrak, el polígon industrial mancomunat, encara estan paralitzats o no sabem res”.

Per altra banda, “la ciutat ha pegat alguns passos endavant: l’apertura de l’IVAM-CADA reforça la capitalitat cultural de la nostra ciutat a tota la província, per fi les administracions el Govern del Botànic comencen a actualitzar els polígons, abandonats durant dècades pel PP, comença a redactar-se un document extremadament important que ens dirà les oportunitats, necessitats i mancances de les nostres comarques, el PAT de les Comarques Centrals a suggeriment nostre“.

Amb una oposició crítica però propositiva, Compromís valora que ha aconseguit “que Alcoi aposte fermament per la innovació, d’una manera seriosa que assegure la capacitat de la ciutat de generar oportunitats econòmiques i laborals als seus habitants”.

L’expectativa que tenen de cara a les eleccions de maig és de creixement. Pel que fa a possibles pactes amb altres formacions, “per a nosaltres Alcoi és la nostra passió, i el seu futur, economia i el benestar dels seus habitants la nostra tasca. Amb aquesta tasca parlarem en qui siga necessari“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *