lasarga participatius

Biar torna a emocionar amb la cavalcada del Rei Pàixaro

• Destaca especialment la cavalcada del Rei Pàixaro, representació ancestral que rememora quan el senyor feudal passava a cobrar els seus impostos al poble • Les autoritats polítiques no han volgut deixar de gaudir d'aquesta festivitat.

El poble de Biar ha celebrat la seua tradicional festa de Sant Antoni, tornant a emocionar a tots els assistents. Destaca especialment la cavalcada del Rei Pàixaro, representació ancestral que rememora quan el senyor feudal passava a cobrar els seus impostos al poble.

El poble de Biar ha gaudit participant en els diferents actes, fent fogueres als carrers i oferint diferents productes gastronòmics a les portes de les seues cases per convidar a totes les veïnes i veïns que han tingut el gust d’acompanyar-los.

Les autoritats polítiques no han volgut deixar de gaudir d’aquesta festivitat, destacant la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera. També ha estat present la televisió autonòmica pública À Punt.

El regidor de Cultura del municipi, Joan Lluís Escoda, ha volgut donar l’enhorabona, entre altres, a la comissió de l’organització de la festa i a la Colla de Dolçaines i Tabals La Bassa La Vila “pel seu magnífic i innovador concert”.

Font: Redacció./

ajualcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *