foradia subscriutegrat

Curs d’innovació educativa del XII Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat

• Les experiències educatives que es presentaran versaran sobre el teatre i la dramatització com a eina educativa • El curs està organitzat per Escola Valenciana de l'Alcoià i el Comtat, amb el suport del CEFIRE


La Casa de la Cultura de Biar acollirà unes jornades d’innovació educativa del XII Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat, que tindrà el títol ‘Tècniques per dinamitzar l’aula’.

Les experiències educatives que es presentaran versaran sobre el teatre i la dramatització com a eina educativa; l’aprenentatge cooperatiu entre alumnes; el projecte ‘Escriu-me’, l’art de contar, per motivar els alumnes a la creació literària; els projectes UNESCO en l’àmbit educatiu; els recursos de formació a distància per al professorat; les tècniques de coeducació i l’apadrinament lector; el projecte Roma i el treball per àmbits; els projectes educatius al voltant de la Trobada d’Escoles en Valencià de Biar.

Per altra banda, durant les jornades, els assistents podran assistir a l’exposició 30 anys d’escoles, sobre diversos models educatius i també a una visita guiada al Museu d’Etnologia de Biar.

El curs està organitzat per Escola Valenciana de l’Alcoià i el Comtat, amb el suport del CEFIRE (Centre de Formació de Professors), i estan reconegudes amb 10 hores de formació. Tindran lloc divendres 21 de setembre, de vesprada, i dissabte 22, de matí, a la Casa de Cultura de Biar.

Francesc Gisbert, responsable de la Coordinadora pel Valencià, ha convidat a participar en ell tant a docents de tots els àmbits educatius com a pares i mares interessats per l’educació dels seus fills.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *