foradia subscriutegrat

Bocairent presenta a Fitur un globus per a persones amb diversitat funcional

• L’empresa de serveis turístics de Bocairent Totglobo presenta a FITUR el nou globus adaptat per a persones amb diversitat funcional • La vela del globus portarà impresa la marca turística de Bocairent

L’empresa de serveis turístics de Bocairent Totglobo presenta a FITUR el nou globus adaptat per a persones amb diversitat funcional. Aquest formarà part de la presentació de la guia de rutes inclusives ‘La Comunitat Valenciana, també per a tu’. Ho farà en un acte organitzat per la Federació d’Associacions de persones amb discapacitat física i orgànica de la Comunitat Valenciana (COCEMFE CV).

La presentació comptarà amb la presència de la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i de Polítiques inclusives, Mónica Oltra, així com del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; al seu torn, l’Ajuntament de Bocairent estarà representant pel primer tinent d’Alcaldia, José M. Beneyto, qui ja va participar divendres passat en el primer vol de demostració amb una veïna de la localitat realitzat en l’entorn de la serra de Mariola.

Aquest nou recurs compta amb l’auspici de l’Ajuntament de Bocairent; de fet, la vela del globus portarà impresa la marca turística de la població de la Vall d’Albaida “de forma que si ambdós recursos, Bocairent i vols en globus, ja estaven associats en l’imaginari col·lectiu d’un gran nombre de visitants, ara encara ho estaran més”, destaca l’alcalde Josep-Vicent Ferre.

Aquesta promoció s’endinsa en una nova línia pressupostària recollida per la Regidoria de Turisme, encapçalada per Noelia Vañó, per a l’exercici 2019. Amb aquesta es pretén “augmentar el coneixement dels nostres atractius per tal d’abastar un territori més ample i comptar així amb visitants d’una procedència més llunyana per tal que empren els nombrosos serveis d’allotjament que ofereix la nostra hostaleria”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *