foradia subscriutegrat

Alcoi presenta a Fitur el Museu Camilo Sesto

És un espai de 300 metres quadrats Camilo Sesto que tindrà quatre espais definits per a conéixer al cantant alcoià més internacional: Espectacle audiovisual, Joventut i Rock and roll, Creant una estrela i el Món als seus peus • El museu tindrà més de 2.000 peces incloent discografia, trofeus, guardons, objectes personals i música

El videowall de l’estand de Costa Blanca de FITUR ha acollit la presentació del museu de Camilo Sesto, que es preveu inaugurar aquest 2023. Han estat presents l’alcalde d’Alcoi; Toni Francés i els regidors de Cultura i Turisme, Raül Llopis i Lorena Zamorano.

En el museu Camilo Sesto s’exposaran objectes permanents, com és el cas dels discos d’or i platí i diferents distincions. En total hi haurà més de 2000 objectes. El museu tindrà un total de 300 m², comptarà amb un espai de “marxandatge” de Camilo Sesto.

Es podrà visitar un espai amb diferents etapes de la seua vida. La més personal i des de la infància fins al seu pas pel rock en la joventut i la seua època d’estrellat i fama. Aquest espai suposarà la connexió perfecta per a tancar la ruta Camilista.

Actualment s’està duent a terme la primera fase de les obres d’adequació el termini d’execució és de 9 mesos a partir de la formalització de l’adjudicació, que va ser el passat 21 de setembre. Aquesta actuació va ser adjudicada per 185.691,62 euros. Aquestes actuacions són finançades al 80% pels Fons Europeus.

El Museu Camilo Sesto estarà situat en el conegut Asilo de las Hermanitas de los Desamparados. Construït entre 1879 i 1880 i situat al carrer El Camí.

FILM OFFICE

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano va explicar que Alcoi compta amb una llarga trajectòria com a escenari de pel·lícules o sèries. Es disposa d’un directori amb empreses locals digitalitzades en una web, on també es pot veure una memòria amb els rodatges realitzats.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi està difonent material en format digital en l’estand Costa Blanca i material promocional físic en l’estand de Fitur Screen. A més la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha mantingut diverses reunions amb professionals del sector.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *