foradia subscriutegrat

Podem Alcoi organitza la seua campanya electoral

Es van organitzar eixides per a penjar els cartells electorals (els d’Alcoi i els de tots els pobles dels voltants) • Per finalitzar es va animar a la gent a participar principalment el dia de les eleccions • També es va informar que el dissabte 16 estaran en Alacant Pablo Iglesias i Íñigo Errejon

podemos eleccions pais valencia lesmuntanyes.com

Ahir dimecres, Podem Alcoi va celebrar una reunió oberta per tal d’organitzar la seua campanya electoral amb els voluntaris que vulguen participar, en la qual van assistir unes 40 persones. En aquest sentit es va remarcar la idea que altres partits tenen diners i els mitjans de comunicació de la seua part, però Podem té la voluntat de la gent del carrer.

Es van organitzar eixides per a penjar els cartells electorals (els d’Alcoi i els de tots els pobles dels voltants), per a fer difusió en el carrer, per a fer actes electorals i altres.

A més, es va recordar que Podem no vol dependre dels diners dels bans i que per aquesta raó la seua campanya electoral va a estar íntegrament finançada per la gent del carrer, la qual té l’opció de prestar a l’organització microcrèdits, diners els quals seran tornats als donants en el futur.
També es va informar que el dissabte 16 estaran en Alacant Pablo Iglesias i Íñigo Errejon, dia per al qual s’estan organitza’n autobusos que eixiran des d’Alcoi per a tots els que vullguen anar.

Per finalitzar es va animar a la gent a participar principalment el dia de les eleccions, moment en el qual esperen tindre un resultat que els permeta aplicar un programa de regeneració democràtica i assistència a les necessitats més urgents de la Comunitat Valenciana i la seua gent.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *