foradia pressupostparticipatiualcoi

Natalia i Alejandro, excel·lents estudiants de pediatria i música, són becats per Alcoi

• Natalia Gisbert va obtenir 25 matrícules d'honor durant la seua carrera, ell seu objectiu és el d’especialitzar-se en pediatria i treballar a Alcoi. • Alejandro Haro, per la seua banda, s’està especialitzant en Saxofon Jazz. És membre de la Societat Musical Nova d'Alcoi

Natalia Gisbert i Alejandro Haro han obtingut les beques d’estudis de medicina i musicals, respectivament, que cada any convoca l’Ajuntament d’Alcoi. Cadascuna està dotada amb 2.250 euros.

Natalia Gisbert va obtenir 25 matrícules d’honor en la Llicenciatura en Psicologia per la Universitat de València. Va estudiar també el Grau de Medicina en la Universitat Miguel Hernández d’Elx. I actualment està realitzant les pràctiques a l’Hospital de Sant Joan. El seu objectiu és el d’especialitzar-se en pediatria i treballar a Alcoi.

Alejandro Haro, per la seua banda, s’està especialitzant en Saxofon Jazz. És membre de la Societat Musical Nova d’Alcoi des de l’any 2006, antic alumne del Conservatori de Música i Dansa Joan Cantó d’Alcoi. Actualment és estudiant de Musikene, Centre Superior de música del País Basc, està en el segon curs de Grau Superior de Música. Ha participat en el festival Heineken Jazzaldia, el festival de jazz més antic d’Espanya i un dels més antics i importants d’Europa.

Tant Aroa Mira, regidora de Salut Pública, com Raül Llopis, regidor de Cultura, han destacat que “aquestes beques ajudaran aquests dos estudiants de la nostra ciutat a seguir amb els seus estudis”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *