foradia subscriutegrat

Gandia promociona a Fitur l’esplendor mediterrània i el turisme LGTBI

• Centenars de persones s'han apropat a l’espai de promoció turística de Gandia a Fitur • Se'ls ha repartit fullets, calendaris, pòsters, mapes i altres materials amb la marca 'Gandia, Esplendor Mediterráneo'

Centenars de persones s’han apropat a l’espai de promoció turística de Gandia a Fitur. A tots ells se’ls ha repartit fullets, calendaris, pòsters, mapes i altres materials amb la marca ‘Gandia, Esplendor Mediterráneo’, que inclou informació sobre els principals atractius de la ciutat.

L’estand del municipi promocionant el turisme LGTBI, amb especial incidència en els dies de Sant Joan i les Falles, ha tingut també una gran acceptació per part del públic.

Anem a Fitur amb el convenciment que allí ja miren a Gandia d’una altra manera, des del prisma d’una ciutat que treballa per la qualitat, per la innovació i per una oferta més urbana que tracta de desestacionalitzar el turisme, molt allunyada de models anteriors“, expressava Diana Morant, alcaldessa del municipi.

Els estands del municipi han rebut també visites institucionals. Entre elles, la de la delegació de la Diputació de València, encapçalada pel president, Toni Gaspar, la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho. També el delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Els representants del municipi a Fitur han realitzat diverses reunions amb touroperadors i agents turístics i han visitat diferents estands d’empreses amb presència en la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *