lasarga ajualcoitel

Els centres educatius d’Alcoi reben un reconeixement per la seua implicació en els Pressupostos Participatius

• Per tal de potenciar la cultura de la participació dels més joves, l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat un reconeixement a la implicació dels centres educatius • 3 de les propostes realitzades per l'alumnat de centres educatius seran fetes realitat

Per tal de potenciar la cultura de la participació dels més joves, l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat un reconeixement a la implicació dels centres educatius en els Pressupostos Participatius Municipals. La participació dels alumnes ha sigut molt elevada: de les 887 propostes rebudes, 435 han estat de centres educatius.

Per una banda, s’ha lliurat un diploma per a cada estudiant dels tres centres més participatius (CIP FP Batoi, l’IES Pare Vitòria i el Col·legi Sant Roc). El centre educatiu més participatiu, CIP P Batoi, ha rebut, a més, 85 entrades de diversos espectacles que es duran endavant en el Teatre Calderón durant aquesta temporada.

3 de les propostes realitzades per l’alumnat de centres educatius seran fetes realitat: dues d’inversió: substituir la il·luminació de la via pública per LED i introducció d’energies renovables i plaques solars en instal·lacions municipals; i una de despesa corrent: realitzar una campanya de conscienciació de cura del mobiliari urbà i parcs públics respectant al màxim l’entorn.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *