foradia subscriutegrat

‘Concerto a tempo d’umore’ al Teatre Echegaray d’Ontinyent, 10 de febrer

• Ontinyent acull l'espectacle ‘Concerto a tempo d'umore’ de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, el pròxim 10 de febrer • Aquest espectacle còmic i musical, adreçat a tots els públics, proposa una altra manera de gaudir la música clàssica

Ontinyent acull l’espectacle ‘Concerto a tempo d’umore’ de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà. Ho fa després que aquest espectacle haja recorregut Suïssa, Alemanya, Regne Unit, França i Espanya.

Aquest espectacle còmic i musical, adreçat a tots els públics, proposa una altra manera de gaudir la música clàssica. La funció consta d’una orquestra de corda de dotze músics que interpretarà, durant una hora i quart, obres de Vivaldi, Bach, Beethoven, Schubert o Strauss on el teatre gestual i de moviment tindran una importància destacada.

La representació tindrà lloc el pròxim 10 de febrer a partir de les 18:00. I ja ha esgotat el 83% de les entrades de platea del Teatre Echegaray. Tot i això, encara es poden adquirir entrades per avançat a la web de Caixa Ontinyent i una hora abans de l’inici de la funció amb un cost de 8 € (6 € amb descompte).

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, “animava a la ciutadania a gaudir d’aquesta obra que compta amb el suport de la crítica i del públic. Oferirà un viatge per la música clàssica on podran escoltar les melodies més conegudes acompanyades amb recursos humorístics molt enginyosos”. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *