foradia subscriutegrat

Alcoi concedeix les beques per als estudiants de música i medicina

• La Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’ correspon a Javier Cortés Climent. • La Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú' serà per Ignasi Ramos Doménech.

L’Ajuntament d’Alcoi ha convocat un any més les beques municipals per a estudiants de música i medicina.

La Beca d’Estudis de Medicina ‘Ana i Camilo Gisbert Pascual’, és una beca per ajudar econòmicament les persones que realitzen estudis en el camp de la Medicina durant el curs 2016/2017.

Tindrà la mateixa dotació 2.250 euros i correspon a Javier Cortés Climent. Javier Cortés Climent va nàixer el 8 de febrer de 1993 i després de passar per l’IES Cotes Baixes ha estudiat a la Facultat de Medicina de la Universitat de València.

La Beca d’Estudis Musicals ‘Antonio Pérez Verdú’ té la finalitat d’ajudar a un músic novell que realitze estudis de perfeccionament musical. Ascendeix a una dotació de 2.250 euros, i serà per Ignasi Ramos Doménech.

Ignasi Ramos Doménech, percussionista, va nàixer el 6 de juliol de 1989 també va estudiar a Cotes Baixes, i posteriorment al Conservatori Professional de Música ‘Guitarrista José Tomás’ d’Alacant , especialitzant-se en percussió al Conservatori Superior d’Aragó, obtenint Excel·lent de nota mitjana als dos centres.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *