foradia subscriutegrat

ExpoMIDE l’art de 20 artistes alcoians a l’Àgora

• El MIDE celebra seu aniversari amb una exposició fins el 9 de juliol • Al llarg d'aquests 12 mesos, s'han celebrat dos MIDES i cinc MiniMides en la Plaça de Dins • 20 artistes en una mostra que podrà ser visitada fins al 9 de juliol • l'Exposició el 18 i 19 de Juny del MIDE D'ESTIU

eXPOmIDE

L’Àgora acull l’Expomide, una exposició per celebrar l’aniversari del MIDE, Mostra d’Il·lustració, Disseny i Edició, a Alcoi. Participen més de 20 artistes en una mostra que podrà ser visitada fins al 9 de juliol.

El MIDE ens recorda l’impuls que els joves artistes tenen a Alcoi, la majoria dels artistes són d’Alcoi, encara que també hi ha gent de la província d’Alacant, ja que el MIDE està obert a tothom i té vocació d’exhibició. Aquesta Exposició és la forma de veure la part més creativa i més seriosa dels artistes integrants del MIDE

L’exposició compta amb artistes que destaquen en totes les disciplines artístiques conegudes des de l’orfebreria, disseny de producte, escultura, pintura, ceràmica i destacant per descomptat la Il·lustració. Com en cada edició, els organitzadors destaquen uns artistes, en aquesta ocasió, Folias D’Espagna Studio compost per Rafael Gordillo i Sergio Labrada que presenten el seu projecte FULLES. Una ceràmica diferent feta de paper reciclat.

eXPOmIDE mariaLa Mostra de tot l’Art es complementa amb l’exposició el 18 i 19 de Juny del MIDE D’ESTIU: un gran esdeveniment on la gent podrà trobar música, foodtrucks, tallers per a totes les edats i, sobretot, molt Art.

Al llarg d’aquests 12 mesos, s’han celebrat dos MIDES i cinc MiniMides en la Plaça de Dins. Amb ells, la il·lustració, el disseny i l’edició que realitzen joves autors de gran talent ha arribat a la ciutat.

La importància que la ciutat recolze i promoga per crear noves propostes artístiques innovadores, Moltó explica que: “Fa un any que el MIDE, la Mostra d’Il·lustració, Disseny i Edició d’Alcoi, va iniciar el seu camí. Una iniciativa de la qual cal sentir-nos orgullosos, ja que promou importants aspectes de la ciutat com la Innovació, la Creativitat, l’Art, la Cultura, el Disseny i la Imaginació, per alegrar-nos la vida i per dinamitzar el centre de la ciutat”.

 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *