foradia subscriutegrat

Els Moros i Cristians d’Alcoi es promocionen a la premsa Russa i dels Països Baixos

• El periòdic dels Països Baixos conegut com "De Volkskrant" va publicar un reportatge de quatre pàgines donant a conéixer als seus lectors les festes alcoianes. • Dues publicacions russes s’han fet també ressò de les nostres festes, amb una tirada conjunta d’aquestes dues publicacions russes ha sigut de 165.000 exemplars.


Les festes de Moros i Cristians d’Alcoi es promocionen a la premsa estrangera. El periòdic dels Països Baixos conegut comDe Volkskrant va publicar el passat 24 de febrer un reportatge de quatre pàgines al seu suplement setmanal donant a conéixer als seus lectors les festes alcoianes.

Per altra banda, durant aquests dies, hem sabut que dues publicacions russes s’han fet també ressò de les nostres festes. Es tracta de l’edició russa de la revista “Cosmopolitan, que a la seua edició d’aquest mes ha reservat un espai a doble pàgina de les festes en honor a Sant Jordi. L’altra és la publicació que l’aerolínia Aeroflot reparteix durant els seus vols; concretament, és en la dels trajectes entre Moscou i Alacant on es pot trobar aquest reportatge també a doble pàgina.

D’acord a les estimacions fetes per Turespaña (organisme públic del govern espanyol que actua a l’àmbit del turisme), la tirada conjunta d’aquestes dues publicacions russes ha sigut de 165.000 exemplars.

En aquest sentit, el press trip, a través del qual distints periodistes foren convidats a les festes de l’any passat, ha sigut clau perquè les insercions s’hagen pogut materialitzar.Segons l’edil de Turisme d’Alcoi, Lorena Zamorano, accions de màrqueting com aquestes “són fonamentals per tal de posicionar Alcoi com a destinació dels països emissors, i servir com un reclam turístic que genere noves visites a la ciutat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *