foradia subscriutegrat

Oliva dona a conéixer el seu patrimoni històric i cultural intel·ligent en Fitur

Un dels atractius que s’ha promocionat a Fitur és el patrimoni d’Oliva i la seua accessibilitat intel·ligent mitjançant plataformes digitals.

L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer acompanyat del regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, i la resta de la corporació, assistiren a la presentació «Solucions intel·ligents. Per a la promoció del patrimoni històric i cultural d’Oliva». Les actuacions desenvolupades al municipi per fer accessibles espais del patrimoni històric a persones amb diversitat funcional han sigut el focus d’atenció per a empreses interessades en la matèria.

L’Alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer ha donat les gràcies a la delegació de Turisme pel treball fet i per l’oferta completa, variada i inclusiva per a tothom. En paraules de l’Alcaldessa “és un plaer i un orgull estar promocionant Oliva a Fitur una vegada més amb els esdeveniments que vindran, en el que farem tots els esforços possibles perquè tinguen molt d’èxit i perquè Oliva siga sempre un referent”.

El Museu Etnològic d’Oliva, la cuina de la Casa Maians i la reconstrucció digital en 3D del Palau de Centelles són els espais que avui ja són accessibles per a tothom mitjançant l’App o el web de l’Ajuntament. Aquestes actuacions innovadores, a més d’apropar a tota la ciutadania el seu patrimoni històric, han possibilitat configurar Oliva com una destinació turístic intel·ligent, aconseguir la Q de Qualitat als Museus d’Oliva i recentment, l’estatus de Municipi Turístic de Rellevància de la Comunitat Valenciana.

Julio Llorca regidor de Cultura ha declarat “La incorporació de ferramentes digitals respon a la necessitat d’aproximar el nostre patrimoni històric i cultural a totes les persones d’una manera inclusiva i sostenible i millorar la seua accessibilitat amb l’ús de la tecnologia. Les persones que visiten Oliva, o que s’interessen per la seua història, busquen a més d’un servei de qualitat, una experiència única. Hem aprofitat la nostra visita a Fitur per promocionar aquestes noves ferramentes que s’ofereixen a Oliva i que ens consolida com una destinació turística única i molt atractiva”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *