foradia subscriutegrat

Toni Francés no optarà de nou a ser secretari general del PSOE d’Alcoi

• Francés es posarà “a disposició de la nova direcció que isca de la propera assemblea per continuar treballant com a militant" • Actualment forma part de l'equip de Ximo Puig com a responsable de polítiques comarcals a l’Executiva Nacional del PSPV.


L’actual alcalde d’Alcoi ha expressat que no optarà a ser reelegit com a secretari general del PSPV-PSOE d’Alcoi, càrrec que exerceix des del 2018.

“Estic orgullós d’haver format part d’un equip i d’una etapa il·lusionat i renovadora per als socialistes i pels alcoians”, comenta Francés, qui es posarà “a disposició de la nova direcció que isca de la propera assemblea per continuar treballant com a militant de l’agrupació d’Alcoi pel projecte dels socialistes alcoians”.

Francés ha fet balanç de la seua etapa, destacant que els objectius van ser “unir el partit i aconseguir que el PSOE recuperara la confiança de la ciutadania. Veníem d’una època dura, després de perdre l’alcaldia i de tindre un Ajuntament i una Generalitat en mans del Partit Popular”.

Ho va aconseguir, ja que en 2011, després d’11 anys de govern del Partit Popular, va accedir a l’alcaldia d’Alcoi, fet que va revalidar l’any 2015 sent el PSOE d’Alcoi el partit més votat. En 2015 va ser elegit a més d’alcalde, diputat provincial i l’any 2016, president del Consorci de les Comarques Centrals. Actualment forma part de l’equip de Ximo Puig com a responsable de polítiques comarcals a l’Executiva Nacional del PSPV.

Finalitza dient que “hi ha moltes companyes i companys preparats per continuar apostant per aquesta agrupació i aquesta ciutat. El canvi sempre és necessari per seguir avançant, les persones anem i venim, però els projectes i les conviccions continuen. Estic segur que la nova etapa serà molt important per al partit, i per a Alcoi”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *