foradia

Toni Francés, alcalde d’Alcoi: “Em van ajudar en el meu desenvolupament i a la configuración del meu pensament i de la meua personalitat”

• El Pare Vitòria ha vist passar a nombrosos alumnes que hui en dia han triomfat en distints camps • Parlem amb Toni Francés, alcalde d'Alcoi • Assegura que l'institut li va servir per forjar relacions personals però també per a entendre millor la societat en la que vivim

toni_francesEl Pare Vitòria ha vist passar a nombrosos alumnes que hui en dia han triomfat en distints camps a nivel profesional en estos 85 anys d’història. Entrevistem a alguns d’ells que ens conten el seu pas pel centre. El que recorden, com ho van viure, que els va aportar a nivel personal i si els va ajudar o no a orientar les seues carreres futures.

Parlem amb amb Toni Francés, alcalde d’Alcoi.

Francés assegura que l’época en la que va estudiar al centre va ser una de les époques de la seua vida que més li varen marcar: “Allí vaig conèixer el cercle d’amistats més propers que tinc hui en dia i que m’han acompanyat tots estos anys. També vaig conèixer a la que actualment és la meua dona”.

L’institut no sols li va servir per forjar amistats i relacions personals, també li va a judar a nivell professional i acadèmic: “Professors com Paco Bodí, Ana Oltra o Mª Ángels Serra em van ajudar en el meu desenvolupament i a la configuración del meu pensament, de la meua personalitat i en el mode de veure i d’entendre la societat en la que vivim”. A dia de hui Toni Francés és el Secretari General del Partit Socialista Obrer Espanyol a Alcoi i és l’actual alcalde de la ciutat gràcies a la seua carrera política desenvolupada.

Francés és diplomat en Ciències Empresariales i llicenciat en Administració i Direcció d’ Empreses i és militant del PSOE des de 1995.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *