foradia barnasants

Alcoi incorpora a set nous funcionaris per a millorar els serveis públics

• Cinc són administratius, un és ajudant del Museu d’Alcoi i un altre encarregat responsable de Medi Ambient • Tots ells han realitzat el protocol de compromís fidel amb les obligacions del càrrec i de respectar i fer respectar els principis de la Constitució espanyola.

Alcoi integra a set nous funcionaris per a cobrir i millorar els serveis públics. Cinc d’ells són administratius, dels quals tres han accedit per oposició lliure i dos per promoció interna. També hi ha un ajudant del Museu d’Alcoi i un encarregat responsable de Medi Ambient, que ha accedit també per promoció interna.

Tots ells han realitzat el protocol de compromís fidel amb les obligacions del càrrec, amb lleialtat al Rei, i de respectar i fer respectar els principis de la Constitució espanyola.

Actualment estan en marxa diversos procediments d’oposició: huit places d’agent de policia local, sis d’aquestes per oposició lliure i dues del torn de mobilitat. Dues places d’oficial de policia local per concurs-oposició de promoció interna. Cinc places per concurs-oposició de promoció interna d’auxiliar de biblioteca arxiu. Una plaça per concurs-oposició de promoció interna de tècnic informàtic. I una plaça per promoció interna d’educador infantil.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *