foradia subscriutegrat

Primers conats d’incendis forestals a la Font del Quinzet i a la Rambla

Aquesta vesprada es van declarar dos incendis, el primer a la zona de Batoi en la Font del Quinzet i després a la part baixa de Zona Nord prop del riu d'Alcoi a la Rambla

Sonava l’alarma, un poc abans de les cinc de la vesprada en el GVA112. En la mateix línia del començament del Parc Natural de la Font Roja eixia fum, a la zona del riu Barxell concretament a la Font del Quinzet, els veïns i veïnes d’Alcoi per les xarxes socials, mitjançant fots i vídeos alertaven del foc.

A l’incendi de la Font del Quinzet s’ha mobilitzat els mitjans aeris i terrestres que han intervingut ràpidament treballant en l’extinció. Un helicòpter 2 unitats de bomber forestals de la Generalitat Valenciana, 2 autobombes, 2 dotacions de Bomber de la diputació d’Alacant i un agent mediambiental.

Incendi a la Font del Quinzet

A Batoi a la font del Quinzet al voltant de les 18:03 l’incendi ha estat controlat, s’han continuat els treballs per a refrescar els terrenys. Es va quedar de retén una unitat de Bombers i una autobomba per contolar un possible rebrot. A les nou i mitja de la nit els Bombers l’han donat per extinguit.

Incendi a la zona de la Rambla./ foto Java

També un conat d’incendi, aquest a la zona Nord en el riu Serpis per l’area de la Rambla, el qual s’apagat rapidament. Ha quedat controlat al voltant de les 18.45 hores, una unitat de Bombers va permaneixer refrescant el terreny.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *