Foradia ajualcoitel

Els alumnes d’Ontinyent participen dels tallers del Bus de la Llengua

• Després de visitar Alcoi i Cocentaina, el Bus de la Llengua ha arribat a Ontinyent. • Una oportunitat perquè l'alumnat de primària i secundària dels centres educatius participe en la campanya de promoció lingüística

Després de visitar Alcoi i Cocentaina, el Bus de la Llengua ha arribat a Ontinyent. Una oportunitat perquè l’alumnat de primària i secundària dels centres educatius participe en la campanya de promoció lingüística de la Generalitat “Sempre teua. La teua llengua”.

L’autobús, ubicat a la Sala Gomis, compta amb la presència de personal encarregat de fer tallers que promouen la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos adaptats per a totes les edats, però dirigits especialment al públic infantil i adolescent.

Entre els tallers on ha participat els estudiants del municipi, destaquen els jocs per equips en el que tracten qüestions de la Comunitat Valenciana i també han creat eslògans per plasmar-los a samarretes o han escrit contes de manera conjunta.

Esta activitat permet que el nostre alumnat puga descobrir i utilitzar la llengua d’una manera molt divertida. Els jóvens són el futur i, per això, l’ús del valencià al futur dependrà que l’aprenguen ara. En un context global, tenir cura de la nostra llengua és fonamental”, comentava el regidor d’Educació, Óscar Borrell.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *