foradia subscriutegrat

Visita al Projecte Canyet per conéixer la reintroducció del voltor a les nostres comarques

• La següent activitat serà el 17 de febrer, es realitzarà la ruta verda des de Cervantes fins al Racó de Sant Bonaventura, però en aquesta ocasió amb un guia acompanyant • El dia 23 de febrer, es realitzarà un taller per a conéixer les plantes medicinals del nostre entorn i les seues propietats

El departament de Medi Ambient d’Alcoi ha organitzat una sèrie d’activitats per a fomentar la cultura de la naturalesa i oferir una oferta d’oci mediambiental a la ciutat. Aquest programa va començar amb la inauguració de la nova ruta verda que va des de Cervantes fins al Racó de Sant Bonaventura.

També s’ha realitzat una visita al Projecte Canyet, en la qual tots els assistents, que van ser més de 30, han tingut l’oportunitat de conéixer l’estat actual de la reintroducció del voltor comú en l’Alcoià i el Comtat.

La següent activitat serà el 17 de febrer, a les 9 hores, quan es realitzarà la ruta verda des de Cervantes fins al Racó de Sant Bonaventura, però en aquesta ocasió amb un guia acompanyant que oferirà a tots els assistents una interpretació dels elements a través dels quals es transita. L’eixida serà des de la pista de skate de baix del parc de Cervantes. Cal reservar plaça amb inscripció prèvia contactant amb el departament de Medi Ambient, a través del telèfon 965537127 o del correu medi_ambient@alcoi.org.

El dia 23 de febrer, es realitzarà un taller per a conéixer les plantes medicinals del nostre entorn i les seues propietats. El taller es desenvoluparà a càrrec de Tono Belda Antolí. Serà a les 18:00 hores a l’Àgora d’Alcoi. No cal inscripció prèvia.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *