foradia subscriutegrat

César Bona: “l’educació no correspon només a l’escola, engloba també a la família i a la societat”

• El finalista del 'Global Teacher Prize' i considerat com a “millor professor d’Espanya”, César Bona, ha estat a Ontinyent • “Moltes vegades esperem que el canvi vinga de fora, però la veritable transformació educativa ha de sortir de nosaltres mateixos"

El finalista del ‘Global Teacher Prize’ i considerat com a “millor professor d’Espanya”, César Bona, ha estat a Ontinyent obrint l’Escola de Famílies del municipi. L’acte ha tingut lloc al Teatre Echegaray, amb una assistència de vora 600 persones, on ha afirmat que “l’educació no correspon només a l’escola, sinó que engloba la família, l’entorn, les administracions, i la societat”.

En aquest sentit ha explicat que “moltes vegades esperem que el canvi vinga de fora, però la veritable transformació educativa ha de sortir de nosaltres mateixos” i que, per a aconseguir-ho,“és molt important treballar el pensament crític”.

Bona és llicenciat en Filologia Anglesa, Diplomat en Magisteri i mestre de Primària durant 16 anys, sent ara divulgador pedagògic i autor de llibres com ‘La nova educació’, ‘les escoles que canvien el món’ i ‘les emocions d’aprendre’.

L’Escola de Famílies és una programació impulsada des de la regidoria d’Educació. La següent activitat que impulsarà serà l’1 de març a la Sala Gomis, una taula redona sobre dona i esport que comptarà amb la presència de destacades dones vinculades al món de l’esport com Patricia Campos, Conxa Montaner, Ana Carrascosa, i Marina Ferragut.

La programació continuarà el 4 d’abril amb una xerrada al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on Mohamed El Amrani parlarà al Centre Cultural Caixa Ontinyent de la importància de crear identitats perquè totes les persones puguen conviure en harmonia. I finalment, el 30 de maig, a la Sala Gomis, el monologuista Óscar Tramyores oferirà el monòleg ‘Madre no hay más que una’ on es recopilaran totes les coses que fan les mares perquè es sentim millor emprant un to humorístic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *