foradia subscriutegrat

La no aprovació dels PGE comportarà la pèrdua de 1.400 milions de € per a la Comunitat

• Les eleccions generals seran el 28 d’abril. Ho ha anunciat Pedro Sánchez després que els seus Pressupostos Generals Estatals siguen tombats pel PP, Ciutadans i els partits independentistes. • El president valora que aquest fet comportarà la pèrdua de 1.400 milions d'euros per a la Comunitat Valenciana

Les eleccions generals seran el 28 d’abril. Ho ha anunciat Pedro Sánchez després que els seus Pressupostos Generals Estatals siguen tombats pel PP, Ciutadans i els partits independentistes.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, comunica que la no aprovació dels Pressupostos impedirà l’arribada de fons a la Comunitat Valenciana per a millorar la sanitat, l’educació i l’atenció social.

En concret, el president valora que aquest fet comportarà la pèrdua de 1.400 milions d’euros per a la Comunitat Valenciana, a més de la no creació de 5.200 llocs de treball.

Puig considera que aquests eren els “millors per a la Comunitat Valenciana” i que “aquells que s’emboliquen en les banderes per a tapar la corrupció” estan fent “un servei nefast a la societat valenciana“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *