foradia mediambient

El dimecres es reprendrà la vacunació amb AstraZeneca

Es començarà amb el personal d'atenció a domicili, serveis socials i sanitat privada

Segons ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, el dimecres 24 de març es tornarà a vacunar amb AstraZeneca als col·lectius com el servei d’atenció a domilici, el personal de serveis socials municipals i professionals de la sanitat privada.

Pel que fa al personal docent, el president ha indicat que es mantindrà el calendari que estava previst per a la pròxima setmana, d’aquesta forma es vacunarà el divendres i dissabte en Alacant, Castelló i València, i la setmana pròxima s’administraran més de 176.000 dosis, i en 15 dies més de 350.000.

Des de les conselleries de Sanitat i Educació es reprogramaran per als pròxims dies la vacunació per a la resta de docents, amb l’objectiu de finalitzar el procés tan prompte com siga possible.

La conselleria d’Educació informarà de quin serà el lloc, la data i l’hora per a rebre la dosi, tal com estava previst.

Puig, també ha assenyalat que el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, tractarà si s’incrementa a 65 l’edat per a poder administrar la vacuna d’AstraZeneca. Depenent de quina siga la decisió, s’adaptarà el calendari de vacunació del País Valencià.

Finalment, el cap del Consell, ha traslladat a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que plantege una reunió amb el Consell Interterritorial, per a incloure la vacuna Sputnik dins del calendari d’immunització de la població.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *