foradia elgrat

Rafael Miralles i Mary Sary Martí, guanyadors del sisé Concurs Literari de les Aules de la Tercera

• En total han sigut 23 les obres presentades, de les quals 16 eren poemes i 7, cartes. • El jurat del concurs va estar format per Jacqueline Charron, Silvestre Vilaplana i Majo Pallarés.

Rafael Miralles i Mary Sary Martí són els guanyadors del sisé Concurs Literari de les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi, que es realitza amb motiu de Sant Valentí. En total han sigut 23 les obres presentades, de les quals 16 eren poemes i 7, cartes. El jurat del concurs va estar format per Jacqueline Charron, Silvestre Vilaplana i Majo Pallarés.

En la categoria de poesia, Rafael Miralles va guanyar amb la seua obra ‘Recuerdos’; el segon guardó va ser per a ‘Tonalitats d’estima’, escrit per Margarita Company. En l’apartat de prosa, el primer premi va ser per a ‘Mi gran Regalo’, de Mary Sary Martí; Elisa Baldó, va aconseguir el segon premi.

Els quatre premiats van llegir les seues obres el dia de l’acte de lliurament dels guardons, aconseguint emocionar a tot el públic assistent, que els va aplaudir efusivament.

Els primers premis van consistir en un dinar per a dues persones i, per als segons guanyadors un bolígraf de disseny. A banda, tots els participants han obtingut un obsequi, en aquest cas, un llibre que recull tots els poemes i proses presentades al concurs, així com uns bombons amb forma de cor.

Aquesta és la sisena edició d’un concurs que cada any està més consolidat”, assenyala la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, “seguirem treballant per aconseguir un temps d’oci de qualitat per a les persones majors, ací tenim un clar exemple, ja que els participants són alumnes de les Aules de la Tercera Edat, que tenen ja vora 900 alumnes gràcies a l’ampliació de l’oferta formativa realitzada durant la legislatura, que ha permés duplicar el nombre de matriculats”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *