foradia cdturisme

Santiago Posteguillo presenta a Ibi ‘Yo Julia’, Premi Planeta 2018

• Serà avui dijous 21 de febrer, a les 19:30h, al Museu Valencià del Joguet d'Ibi • En aquesta novel·la l'autor rescata de l'oblit la vida i la memòria de l'emperadriu més poderosa de l'antiga Roma, una dona que va transformar el seu entorn i va canviar el curs de la història

Santiago Posteguillo, Premi Planeta 2018, presenta el seu llibre en el Museu Valencià del Joguet d’Ibi, en un acte organitzat per la llibreria Plumier en col·laboració amb el Museu iberut. Serà avui dijous 21 de febrer, a les 19:30h. Després de la presentació, l’autor realitzarà una signatura d’exemplars.

Luis Casado, llibrer del municipi, destaca la rellevància de l’acte, degut a la importància d’aquest autor, que s’ha mostrat encantat de visitar Ibi, conéixer la ciutat i presentar l’obra que li ha portat a aconseguir aquest destacat premi de les lletres espanyoles: ‘Yo Julia’.

En aquesta novel·la l’autor rescata de l’oblit la vida i la memòria de l’emperadriu més poderosa de l’antiga Roma, una dona que va transformar el seu entorn i va canviar el curs de la història per sempre.

Santiago Posteguillo és professor de llengua i literatura en la Universitat Jaume I de Castelló. Va estudiar literatura creativa i lingüística, anàlisi del discurs i traducció. És Doctor per la Universitat de València i ha publicat diversos treballs que li han portat a aconseguir importants guardons.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *