foradia cdturisme

Concentració a Alcoi a per la no ingerència a Veneçuela, que oculta “interessos de les grans empreses”

· L'Ajuntament d'Alcoi debatrà sobre la ingerència dels Estats Units a Veneçuela i la ciutat acollirà una concentració per a rebutjar-la · El conflicte està sent un fet imperialista, "com han fet a l'Iraq, Afganistan, Síria, Líbia, Xile i altres molts països, que han patit colps d'Estat, patrocinats, induïts i fins i tot reconeguts pels EUA".

El Plenari de l’Ajuntament d’Alcoi debatrà, el dilluns dia 25 de febrer, sobre la ingerència dels Estats Units a Veneçuela i la ciutat acollirà una concentració per a rebutjar-la. Un grup d’alcoians amb sensibilitat geopolítica ha elaborat una moció que serà presentada a través del grup municipal de Guanyar.

Tot seguit, a les 20:00 hores, tindrà lloc una concentració davant de l’Ajuntament per a expressar el rebuig a la intervenció estatunidenca, que, segons denuncien analítics, a soles té objectius estratègics i econòmics, ni democràtics ni humanitaris. Segons comunica el manifest que es llegirà, el conflicte està sent un fet imperialista, “com han fet a l’Iraq, Afganistan, Síria, Líbia, Xile i altres molts països, que han patit colps d’Estat, patrocinats, induïts i fins i tot reconeguts pels EUA“.

Per això, tal com expressa la mociócal denunciar la imposició d’interessos econòmics aliens al poble de Veneçuela, que dibuixa escenaris de Guerra Freda que creiem del passat i que responen única i exclusivament a raons geoestratègiques i als interessos de les grans empreses multinacionals, sense tenir en compte les necessitats, drets i llibertats dels pobles“.

La moció proposa que l’Ajuntament respecte “la sobirania nacional, el diàleg i les negociacions en la defensa dels drets civils i polítics i en el respecte a la pronunciació de la ciutadania, que ha decidit el seu futur en les urnes“. Així mateix, la moció també proposa que l’Ajuntament condemne “públicament la intervenció econòmica i l’amenaça militar de Veneçuela

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *