foradia subscriutegrat

Trobada política per debatre sobre les comarques centrals valencianes

• La proposta de Guanyar Alcoi en aquesta ocasió és debatre amb altres forces polítiques sobre les comarques centrals valencianes • Els ponents d'aquest debat seran Josep Antoni Albert Alcalde d'Albaida i membre de Compromís; Naiara Davó Bernabeu regidora de Guanyar i membre de Podem; Nahuel González regidor de Més Gandia i membre d'EUPV.

Guanyar Alcoi va realitzar recentment un cicle de convocatòries públiques sota el títol “Punts d’Encontre” amb l’objectiu de compartir anàlisis i objectius amb associacions reivindicatives i forces polítiques. Aquesta setmana, reprenem aquest projecte amb nous temes per tractar amb les persones, forces polítiques, agents socials i entitats de tot tipus, que volen posar en comú allò que ens pot fer compartir projectes de futur.

La proposta en aquesta ocasió tracta sobre les comarques centrals valencianes. En aquests mesos s’estan redactant els nous estatuts del Consorci de les Comarques Centrals i des de Guanyar Alcoi s’està encapçalant la mesa de redacció que porta a terme aquest procés.

La plataforma municipalista vol conéixer, en primer lloc, l’opinió que sobre aquest tema tenen les forces polítiques de progrés que des de fa temps han anat reivindicant la necessitat d’una nova organització territorial més connectada amb la realitat cultural i econòmica del País Valencià.

Els ponents d’aquest debat seran:

  • Josep Antoni Albert i Quilis (Alcalde d’Albaida) membre de Compromís.
  • Naiara Davó Bernabeu (Regidora de Guanyar Alcoi a l’Ajuntament d’Alcoi) membre de Podem.
  • Nahuel González López (Regidor de Més Gandia i 3r. Tinent d’Alcaldia al Govern de Gandia) membre d’EUPV.

A l’acte els ponents disposaran d’un breu temps per exposar les seues opinions respecte de les qüestions que sorgeixen habitualment entre la societat del nostre territori sobre el projecte de les Comarques Centrals, parlant de temes com puguen ser les relacionades amb els objectius que motiven les Comarques Centrals, la seua organització i recursos o els possibles conflictes de competències i finançament.

A continuació tindrà lloc un col·loqui obert entre tots els assistents per poder fer reflexions i preguntes i així enriquir els continguts de la jornada.

L’acte tindrà lloc a Alcoi el dimecres dia 10 de maig a les 19.30 hores al Casal Ovidi Montllor (carrer Vistabella, 8).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *