foradia cdturisme

Castalla Emprén premia als emprenedors i comerços innovadors en la seua segona edició

· Un comerç en línia de venda de botelles d'acer inoxidable que mantenen durant 12 hores la calor i 24 hores el fred, una botiga i un altre comerç · L'objectiu és el d'ajudar els ajuntaments i institucions públiques de la província en la seua aposta per l'emprenedoria i el creixement empresarial.

Castalla Emprén ja ha anunciat els seus guanyadors d’aquesta segona edició. El guardonat en la categoria d’emprenedors ha sigut e-commerce Coolbottles: es tracta d’un comerç en línia de venda de botelles d’acer inoxidable que mantenen durant 12 hores la calor i 24 hores el fred. La Blanca i Dona i Fils són les companyies guanyadores en la categoria d’empreses. La Blanca és una botiga de roba de dona. I Dona i Fils és un comerç que elabora productes mitjançant tècniques de scrapbooking i patchwork i imparteix tallers formatius.

e-commerce CoolBottles ha sigut premiat amb una dotació econòmica de 600 euros; i els comerços locals La Blanca i Dona i Fils, amb 300 euros cadascun. En total han participat 35 empreses i emprenedors.

Durant l’esdeveniment, celebrat a l’Ajuntament de Castalla, també es van lliurar els diplomes als cinc finalistes d’aquest programa, gestionat pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, que té l’objectiu d’ajudar els ajuntaments i institucions públiques de la província en la seua aposta per l’emprenedoria i el creixement empresarial. Els finalistes s’emmarquen en sectors que van des de l’enginyeria, la comunicació i el màrqueting, passant per la cosmètica o el comerç tradicional.

La gala ha comptat amb la participació de l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, i la regidora d’Iniciativa Empresarial i Model Productiu del consistori, Fuensanta López. Per part de la Universitat Miguel Hernández ha assistit el vicerector de Planificació, Fernando Borrás, i el director de l’Àrea de l’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH, Javier Sancho.

Durant aquesta segona convocatòria, a més, s’han organitzat sessions formatives sobre finançament, vendes, màrqueting i xarxes socials, entre altres àmbits, amb les quals els inscrits han pogut desenvolupar les seues iniciatives empresarials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *