foradia ivace

Firmes per a millorar el sistema d’atenció sanitari

· Demanen a la conselleria de Sanitat poder dedicar 10 minuts a cada pacient, amb un màxim de 28 pacients al dia per metge · Aquestes mesures ajudarien al fet que els metges puguen treballar sense presses

El personal de sanitat continua arreplegant firmes de suport per a reivindicar l’atenció als pacients i les condicions dels metges. Els metges estan saturats de treball, la qual cosa afecta negativament a la qualitat del necessari servei que ofereixen a la societat. Per això, demanen a la conselleria de Sanitat poder dedicar 10 minuts a cada pacient, amb un màxim de 28 pacients al dia per metge. Consideren necessari també augmentar el nombre de metges.

El sindicat SATSE està arreplegant suports entre la població, amb molt bona resposta, per tal de presentar aquestes reivindicacions en forma d’Iniciativa Legislativa Popular al Congrés de Diputats. L’objectiu és que es configure una Llei de Seguretat del pacient donant resposta a aquestes necessitats.

Aquestes mesures ajudarien al fet que els metges puguen treballar sense presses i que els pacients no hagen d’esperar tant de temps. Aconseguirien també apropar-se a la mitjana d’infermeres per habitants europea, que és 8’8 (en Espanya ara mateix és de 5’3).

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *