foradia subscriutegrat

Antonio Bernabeu: “Castalla ha evolucionat a un clima d’enteniment i de distensió política”

• “Hem demostrat que amb diàleg i comunicació entre les forces polítiques és possible abordar els problemes locals de manera coherent • "transparència informativa i obertura democràtica, un acostament del món de la gestió local a la gent del carrer, una forta política inversora..."

Estem entrant en la recta final de la legislatura política. Han passat quasi quatre anys des que en 2015 els consistoris entraren en una nova etapa política. És un bon moment per a fer balanç del treball i millores que s’ha dut a terme: volem conéixer quins han sigut els resultats.

Parlem amb els alcaldes d’alguns dels pobles del nostre voltant perquè ens traslladen la seua visió del poble, fruit de les seues mesures polítiques, en referència amb l’evolució que han pogut dur a terme durant els últims anys. 

Hem demostrat que amb diàleg i comunicació entre les forces polítiques és possible abordar els problemes locals de manera coherent i aconseguir objectius molt importants per a Castalla”, valora l’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, sobre el treball que s’ha dut a terme durant la legislatura. “Passada l’època de les majories absolutes, hem entrat en una fase on estem destinats a dialogar i entendre’ns els diferents grups polítics, per a la consecució de les tasques de govern local”.

Entre les principals mesures que s’han dut a terme, Antonio assenyala: “transparència informativa i obertura democràtica, un acostament del món de la gestió local a la gent del carrer, una forta política inversora i també d’atenció social”.

A través d’aquestes i altres polítiques, l’alcalde destaca que “el municipi ha evolucionat a un clima d’enteniment i de distensió política“, i que “ha prevalgut la solució dels problemes dels ciutadans de Castalla per damunt de tot, i en clar detriment de les velles postures polítiques anquilosades i ancorades en el temps, basats en la confrontació política i falta d’eficiència administrativa”. Així i tot, l’alcalde remarca que “la valoració del treball que s’ha fet correspon als ciutadans de Castalla“.

Font: redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *