foradia mediambient

‘UPyD’ sense lloc on penjar cartells electorals

Una sèrie de circumstàncies provoquen que el partit polític que va fundar Rosa Díez es quede a Alcoi sense la possibilitat de fer la tradicional col·locació de cartells als espais habilitats per a l’ocasió. Explica UPyD és que “ens van enviar un fax on ens informaven de que s’acurtava el termini però eixe fax va donar error i no ens va arribar”.

upyd alcoi

UPyD continuarà la campanya en Alcoi a les Europees 2014 sense pegar cartells./ lesmuntanyes.com

Una sèrie de circumstàncies provoquen que el partit polític que va fundar Rosa Díez es quede a Alcoi sense la possibilitat de fer la tradicional col·locació de cartells als espais habilitats per a l’ocasió. Al respecte des d’UPyD-Alcoi explicaven “la Junta Electoral Central va marcar per a tota Espanya el dia 30 d’abril com a últim dia per a demanar espais per a cartells” sent sols dues les juntes de zona de la Comunitat que van decidir acurtar el termini, la de Castelló i la d’Alcoi. El problema, explica UPyD és que “ens van enviar un fax on ens informaven de que s’acurtava el termini però eixe fax va donar error i no ens va arribar”. Per la qual cosa la Junta Electoral va resoldre que al demanar-ho fora de termini no es corresponia cap espai.

No obstant això UPyD-Alcoi decideix recórrer la decisió de la Junta Electoral Local que “en lloc de pronunciar-se en els 5 dies pertinents, es van pronunciar al sext dia, un dia fora de termini”. La queixa arriba fins a la Junta Provincial la qual resol a favor d’UPyD. Però el mateix dia de la penjada de cartells la Junta Local demana un aclariment a la Provincial al respecte ja que no quedava clar si havien de re calcular el lloc que li pertocava a cada partit.

Així en un comunicat UPyD-Alcoi explica que “la Junta Electoral Local torna a calcular de nou tot l’espai per a cartells el dia 9 de maig i ho comunica a la Provincial deixant-nos fora de nou. A més, diu que en cas d’assignar-nos espai hauria de ser d’un 1,4% quan en tota Espanya ens estan donant un 2’4%”.

UPyD-Alcoi finalitza agraint la reacció de comerços i gent de xarxes socials que s’han oferir com espai on publicar els seus cartells.

Font: lesmuntanyes.com


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *