Foradia ajualcoitel

Raquel Vicedo: “Alfafara té la sort de ser un poble molt voluntariós i solidari”

• Més de 150.000 euros són els que té de romanent l’Ajuntament d’Alfafara, una xifra que permet tindre a l’entitat solvència. • Alfafara no ha volgut fer grans infraestructures ni grans projectes, sinó "dur a terme accions de millora i inversions

Estem entrant en la recta final de la legislatura política. Han passat quasi quatre anys des que en 2015 els consistoris entraren en una nova etapa política. És un bon moment per a fer balanç del treball i millores que s’ha dut a terme: volem conéixer quins han sigut els resultats.

Parlem amb els alcaldes d’alguns dels pobles del nostre voltant perquè ens traslladen la seua visió del poble, fruit de les seues mesures polítiques, en referència amb l’evolució que han pogut dur a terme durant els últims anys. 

Més de 150.000 euros són els que té de romanent l’Ajuntament d’Alfafara, una xifra que, tal com ens comenta l’alcaldessa del municipi, Raquel Vicedo, permet tindre a l’entitat solvència.

Durant aquests anys de legislatura, Alfafara no ha volgut fer grans infraestructures ni grans projectes, sinó “dur a terme accions de millora i inversions que redunden en la millora dels habitants del municipi”. I una de les reivindicacions que fa Raquel en aquest sentit és que les institucions supramunicipals han d’estar més atentes a les peticions, necessitats i demandes reials del municipi.

Des del punt de vista de l’alcaldessa, ara es tracta de continuar en aquesta línia de treball: “tenim la sort de tindre un poble molt voluntariós i solidari, amb molta iniciativa. L’important és que el poble continue treballant i millorant com ho ha estat fent fins ara, estiga a l’Ajuntament qui estiga”.

Per altra banda, cal destacar que Alfafara cada any, des de fa més de 30 anys, celebra unes jornades dedicades a la dona, on es duen a terme actes i activitats culturals de tota mena. Enguany es realitzaran entre els dies 28 de febrer i 10 de març.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *