foradia pressupostparticipatiualcoi

Vicenta Jiménez: “el rescat de les autopistes ha sigut una operació del PP per a privatitzar beneficis”

• Es tracta d'una estratègia similar al rescat de la banca, amb la qual "ens van mentir i que ens està costant més de 60.000 milions d'euros” • "Quan una pime o un autònom inverteix i el negoci va malament, vostés no el rescaten”.

El rescat de les autopistes espanyoles, per valor de milers de milions d’euros, ha sigut una operació per a privatitzar beneficis entre els amics del Partit Popular i socialitzar pèrdues entre les espanyoles i espanyols. Aquesta ha sigut la tesi que ha mantingut la senadora Vicenta Jiménez enfront del Partit Popular, a qui ha demanat explicacions al respecte durant una sessió en la Cambra Alta.

La senadora ha assenyalat que aquesta es tracta d’una estratègia similar al rescat de la banca, amb la qual “ens van mentir i que ens està costant més de 60.000 milions d’euros”: “si hi ha beneficis, se’ls emporta l’empresa. Molt bé. Si hi ha pèrdues, no passa gens, les repartim, les paguem entre tots, i sanegem l’empresa entre totes”.

D’altra banda, Jiménez ha preguntat al PP què pensa fer amb les autopistes rescatades: “pensa el seu govern retornar les autopistes rescatades amb els diners de tots a les mateixes grans constructores amigues del Partit Popular que les van portar a la fallida perquè seguisquen fent negoci a costa de la butxaca dels i les espanyoles?”.

És aquesta la sospita del futur de les autopistes, “primer ens obliguen a sufragar els negocis ruïnosos mitjançant clàusules que comprometen els diners de totes i de tots, per a tornar a posar-los després en les mateixes mans privades, en les mateixes companyies“.

La conclusió de la senadora ha sigut clara: vostés usen els diners de les espanyoles per a avalar als seus amics” i afegeix que “aquesta xarxa protectora no li la posen vostés a les pimes i autònoms, que són el 90% de les empreses que alcen el nostre país: quan una pime o un autònom inverteix i el negoci va malament, vostés no el rescaten.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *