foradia subscriutegrat

AppWeb Rutes Saludables, desplaçar-se per Alcoi de manera sostenible i saludable

• L'Ajuntament d'Alcoi ha presentat una aplicació per a fomentar l'ús de rutes amb mobilitat sostenible per Alcoi • Aquesta aplicació facilitarà que les alcoianes i alcoians adquirisquen hàbits de desplaçament en consonància amb el confort, la salut i el medi ambient

L’Ajuntament d’Alcoi ha presentat una aplicació per a fomentar l’ús de rutes amb mobilitat sostenible per Alcoi i, amb elles, la millora de la qualitat mediambiental de la ciutat i de la qualitat de vida de la ciutadania.

L’aplicació, AppWeb Rutes Saludables, permet localitzar les rutes de vianants o amb bicicleta tenint en compte diferents criteris, en funció amb les necessitats dels usuaris: les ombres, el soroll, els al·lèrgens, l’accessibilitat i el nivell de bio-salut.

Aquesta aplicació facilitarà que les alcoianes i alcoians adquirisquen hàbits de desplaçament en consonància amb el confort, la salut i el medi ambient. A més, compta amb utilitats directes per a col·lectius amb malalties respiratòries (asma, al·lèrgies, etc.) o dermatològiques (dermatitis, rosàcia, etc.) entre altres.

Tal com ha comunicat Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació, AppWeb Rutes Saludables, que es pot trobar a aquest enllaç, forma part de les iniciatives relacionades amb les noves tecnologies aplicades als entorns urbans, Smart City.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *